top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégünk közel húsz éves múltra tekint vissza. Célunk és filozófiánk, hogy a legkorszerűbb elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában részesei legyünk egy magas színvonalú, magyarországi életvezetési, szervezeti- és vezetői kultúra kialakításának.


Célunk, hogy a mindenkori partnereinket segítsük az örömteli életvezetés, a kiegyensúlyozott egyéni- és csoportos munkavégzés feltételeinek a megteremtésében.

Programjaink összeállításánál rugalmasan alkalmazkodunk a mindenkori partnereink szervezeti- és személyes igényeihez. Mivel folyamatosan nyomon követjük az aktuális gazdasági trendeket, a felmerülő képzési igényeket, szolgáltatásainkat tartalmilag és formailag is állandóan bővítjük, gazdagítjuk.

Ajánlataink összeállításánál a teljesen eltérő társadalmi-gazdasági környezetben működő szervezetek is tudnak az igényeiknek megfelelő szolgáltatást választani.
Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy egy magas minőségbiztosítási háttérrel partnereink ne csupán szép élménnyel, hanem maradandó, korszerű ismeretek birtokában térjenek vissza munkájukhoz, és az életükhöz.

EGYEDI fejlesztésű, speciális tartalmú tréningek

​​

Az elmúlt évek tapasztalatai során felmerülő speciális igényeket kielégítő, korszerű témakörökben rövid és dinamikus tréningeket fejlesztettünk ki, melyet ajánlunk cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

Készségfejlesztő tréningek CÉGEKNEK

​​

A szervezeten belüli feladatközpontú együttműködést és hatékonyságot elősegítő speciális készségfejlesztő tréningek a szervezeten belüli team-ek és különböző szintű vezetők részére.

Asszertivitás tréning

​​

A piacon teljesen egyedülálló szemléletmód és tematika!

Napjainkban egyre többet hallunk az asszertivitásról, amit sokan és sokféleképpen értelmeznek. Mi úgy értelmezzük, hogy az asszertivitás több mint egy kommunikációs technika. 

Ahhoz, az asszertív kommunikációs technikát hatékonyan alkalmazzuk, először meg kell értenünk a gondolkodásmódot, amit azt működteti. Az asszertív ember partnerségben gondolkodik, feladatközpontú, a másik ember igényeit is figyelembe veszi, és az együttműködés során asszertív kommunikációt alkalmaz.

 

bottom of page