top of page
Radványi Ágnes
Vezető tréner, tanácsadó, mediátor
Dr. Berentés Éva PhD
Ügyvezető, Vezető tanácsadó, tréner

Cégünk húszéves szakmai múltra tekint vissza. Tevékenységi körünk folyamatos bővítésével, többféle humán szolgáltatással a legkorszerűbb elméleti és gyakorlati ismeretekkel illetve készségekkel állunk a partnereink rendelkezésére.

A Megrendelőink felé ajánlott humán szolgáltatásaink kivétel nélkül egyedi fejlesztésűek. A képzési tapasztalatainkat időről időre összegezve megfigyeljük a szervezeti igények alakulását, a speciális igények megjelenését, és az ajánlatainkat ehhez igazítjuk, bővítjük, vagy szükség esetén szűkítjük. 

Minden képzési és tréning ajánlatunk szerves része, hogy a Megrendelő számára pontosan jelezzük a várható eredményeket, egyéni és szervezeti szinten.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy programjainkkal részesei legyünk egy magas színvonalú, a gyakorlatban jól működő szervezeti- és vezetői kultúra kialakításának. Partnereinket változatos eszközökkel segítjük a hatékony, örömteli csoportos és egyéni munkavégzés feltételeinek a megteremtésében, az igényes és átgondolt humán erőforrás gazdálkodásban.

Munkatársaink magas-színvonalú tudományos képzettség, és évtizedes gyakorlati tapasztalatok birtokában, állandóan megújuló módszerek segítségével segítik a résztvevőket az ismeretelsajátítási folyamatban, és teremtik meg a hatékony tanulás tárgyi- és személyes feltételeit.

MAGUNKRÓL

bottom of page